top of page

A_001_Blog Minimal


Zašto blog?

U Arhitekturi minimal njegujemo poticajno radno okruženje i osjećaj za zajedništvo. Stoga svakodnevno razgovaramo o raznim idejama unaprjeđenja rada, organizacije i života. Iz jednog o takvih trenutaka je proizašla ideja o blogu kao mjestu za dijeljenje znanja, misli i ideja.

 

Cilj

Cilj nam je kroz blog pokazati i podijeliti naše znanje i potaknuti komunikaciju, posebice u Hrvatskoj, na temu suradnje, BIM-a i sveopćeg okruženja u kojem djeluje jedan arhitekt. Ovdje možete očekivati objave sa savjetima za potencijalne klijente, priče o BIM-u, o organizaciji ureda, o materijalima, o modeliranju u Revitu, o lijepom i ružnom, o kontemplaciji tijekom dnevne pauze, o načinima odmora i rekreacije izvan ureda i o mnogim drugim temama.

Pozivamo i Vas da nam se pridružite u dijeljenju znanja i ideja sa svojim komentarima.

 

Misao za budućnost

Na početku ove (nadamo se zabavne) avanture citiramo Sir Ove Arupa koji nam je vječna inspiracija i govori mnogo o onome što i sami želimo postići... tko zna, možda i Vas osvojimo?

;)


...Ako možemo dosegnuti razinu gdje je svaka žena i svaki muškarac cijenjen zbog posla koji radi, i radi to na način da daje sve od sebe zato što je atmosfera dobra, zato što su ponosni na to što jesmo i što radimo i daju svoj doprinos cjelokupnom entuzijazmu, onda smo doma...

- iz 'Key Speech' Sir Ove Arupa

Kategorije / Categories
Nedavne objave / Recent posts
bottom of page